Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Buurtbemiddelaar

- Ooststellingwerf
- Flexibel, eigen tijd
- Extra: Training volgen en vrijwilligersvergoeding

Een burenruzie kan het woonplezier behoorlijk verpesten. Een kleine ergernis kan, als niets uitgesproken wordt, uitgroeien tot een conflict. Bij buurtbemiddeling ondersteunen getrainde vrijwilligers de buren om weer met elkaar in gesprek te gaan en samen tot een oplossing te komen. 


Wat ga je doen?
Als buurtbemiddelaar bemiddel je tussen ruziënde buren om de buren (weer) met elkaar in contact te brengen. Dit doe je niet alleen, want je gaat altijd samen op pad met een andere vrijwillige buurtbemiddelaar. Nadat de coördinator jou samen met een andere buurtbemiddelaar heeft ingepland gaan jullie naar buur a. Je hoort het verhaal aan en daarna bellen jullie spontaan aan bij buur b. Wanneer beide partijen zijn gehoord, wordt er op een later moment, op neutraal terrein met beide buren gesproken. Samen met de andere buurtbemiddelaar zorgen jullie dat de buren tot afspraken komen.

Wij vragen
Iemand die stevig in zijn schoenen staat en makkelijk contact legt. Je kunt goed luisteren, vragen stellen en je hebt een positieve benadering.

Wij bieden
Een training in Buurtbemiddeling en een uitdagende vrijwilligersfunctie waarin je jouw kwaliteiten kunt ontwikkelen. Er zijn regelmatig teambijeenkomsten met andere buurtbemiddelaars. Je ontvangt een vergoeding.

Is je interesse gewekt?
Plek voor Talent maakt graag kennis met je. Vul het formulier in en we maken graag kennis met jou. Eerst een afspraak maken? Dat kan telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route