Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Chauffeur Oekraïne | ANWB Automaatje

- Ooststellingwerf (Appelscha)
- Flexibel
- Extra: Onkostenvergoeding


Bij ANWB AutoMaatje rijden vrijwillige chauffeurs inwoners die minder mobiel zijn naar hun plek van bestemming. In de gemeente Ooststellingwerf en dan voornamelijk in Appelscha, is er een groep Oekraïnse vluchtelingen die regelmatig vervoer nodig heeft. Houd jij van autorijden en iets doen voor je medemens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als chauffeur van AutoMaatje vervoer je in je eigen auto minder mobiele mensen naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, de winkel, familie of vrienden. Zo nodig bied je een helpende hand op de plek van bestemming. Je krijgt een onkostenvergoeding van €0.30 per kilometer van de passagier.

Wij vragen
Iemand die plezier heeft in het rijden en in de sociale contacten met de deelnemers. Omdat je natuurlijk met Oekraïense vluchtelingen te maken hebt zou het heel erg mooi zijn als je Oekraïens spreekt, maar dit is zeker niet noodzakelijk. Met gewoon Nederlands of Engels red je het ook.

Wij bieden

Flexibel vrijwilligerswerk, we houden rekening met jouw mogelijkheden. Daarnaast organiseren we met regelmaat een bijeenkomst voor de chauffeurs.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier onderaan deze pagina in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.

Iets anders?
Lijkt het jou erg leuk om als vrijwillige chauffeur aan de slag te gaan bij AutoMaatje? Maar liever toch niet specifiek voor Oekraïnse vluchtelingen, klik dan HIER voor de algemene vacature voor AutoMaatje Chauffeur.
AutoMaatje is daarnaast ook op zoek naar een Planner en een Matchmaker, misschien is dat wel iets voor jou? Er zijn naast AutoMaatje ook nog diverse andere organisaties en projecten waarbij je als vrijwillige chauffeur aan de slag kan. Denk bijvoorbeeld aan de Dierenambulance, Omrin Estafette of DRIVE


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route