Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Cultuur Chef | Stichting Culinair Historisch Erfgoed

- Haulerwijk 
- 1 á 2 keer per week 
- Extra: Een bijzonder leerzame ervaring! 


Stichting Culinair Historisch Erfgoed organiseert op 5 november 2022 een evenement in De Miente in Oosterwolde. Centraal staat hierin eten en drinken! Door het hele leven staat eten en drinken centraal en speelt het een grote rol in het dagelijkse leven. Iedere cultuur heeft zo zijn eigen eet- en drinkgewoontes. Tijdens dit evenement maken we kennis met andere culturen door middel van eten en drinken. Lijkt het jou leuk om eetgewoontes uit jouw cultuur te delen met anderen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger ben je nauw betrokken bij dit evenement. Je presenteert jouw eten en / of drinken aan andere belangstellende en vertelt hier iets over. Maar hier gaat natuurlijk wel wat voorwerk aan vooraf. Zo ben je veel met de andere deelnemers aan het overleggen en doe je onderzoek. Uiteindelijk zetten jullie samen een leuke en leerzame expositie op.

Wij vragen
Iemand die graag wat vertelt over eetgewoontes uit zijn of haar cultuur. Je bent 1 á 2 keer per week beschikbaar om het event voor te bereiden. Het is niet erg als je de Nederlandse taal niet volledig spreekt. Hier wordt rekening mee gehouden.

Wij bieden
Een leuke gelegenheid om meer te weten te komen over andere culturen. Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen door veel samen te werken. Ook leer je hoe je als team een event organiseert.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route