Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Digitale vaardigheden | Bibliotheek Oosterwolde

- Oosterwolde 
- Flexibel
- Extra: Onkosten- / reisvergoeding en abonnement 


Bij de bibliotheek is iedereen welkom, lid of geen lid. Natuurlijk komen mensen er om boeken te lenen. Maar mensen komen er ook voor de fijne werkplekken met gratis wifi. Ook kunnen mensen bij de Bibliotheek een lezing, cursus of workshop volgen. Momenteel zoeken wij een vrijwilliger digitale vaardigheden! Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger digitale vaardigheden help je mensen om kennis te maken met de computer om hun computervaardigheden te verbeteren. Dit doe je door de wekelijkse cursussen ‘Klik en Tik’ en ‘Digisterker’ te geven. Beide cursussen vinden een aantal weken (twee uur per week) plaats. Zo leer je mensen bijvoorbeeld hoe het internet werkt en hoe ze online een toeslag kunnen aanvragen.

Wij vragen
Iemand die vriendelijk, betrouwbaar en representatief is. Daarnaast spreek je de Nederlandse taal en vindt het leuk om je kennis van digitale apparaten te delen. Uiteraard weet je de weg op het internet te vinden en kan je dit goed uitleggen. Je bent beschikbaar voor een lagere tijd.

Wij bieden
Een veelzijdige vrijwilligersplek in een gezellig team! Natuurlijk word je voldoende begeleid door de medewerker van de bibliotheek. Daarnaast worden eventuele onkosten / reiskosten vergoed. Tot slot ontvang je ook nog een vrijwilligersabonnement en worden er vrijwilligersbijeenkomsten georganiseerd!

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route