Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Taalmaatje | Bibliotheek Oosterwolde

- Oosterwolde 
- Donderdagmiddag
- Extra: Onkosten- / reisvergoeding 


Het taalplein van de Bibliotheken in Ooststellingwerf is er voor iedereen die beter wil leren lezen, schrijven, de Nederlandse taal wil spreken of de computer beter wil leren gebruiken. Eén van de activiteiten is taalcoaching. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als Taalmaatje help je anderstaligen die hulp willen bij het verbeteren van hun Nederlandse taalvaardigheden. Daarnaast maak je deze mensen wegwijs in de Nederlandse samenleving. Samen met andere vrijwilligers helpen jullie deze mensen door wekelijks met ze te oefenen. Op deze manier leren de deelnemers beter lezen, spreken en schrijven in het Nederlands.

Wij vragen
Een sociaal persoon die het leuk vindt om met andere mensen om te gaan. Je bent vriendelijk, betrouwbaar en representatief. Daarnaast spreek je de Nederlandse taal en kun je goed samenwerken. Je bent wekelijks op de donderdagmiddag beschikbaar en bent bereid om trainingen te volgen. Ervaring met de doelgroep is wenselijk.

Wij bieden
Een veelzijdige vrijwilligersplek in een gezellig team! Natuurlijk word je voldoende begeleid door de medewerker van de bibliotheek. Daarnaast worden eventuele onkosten / reiskosten vergoed.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route