Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Medecoördinator Taalplein | Bibliotheek Oosterwolde

- Oosterwolde 
- Donderdagmiddag
- Extra: Onkosten- / reisvergoeding en abonnement 


Bij de bibliotheek is iedereen welkom, lid of geen lid. Natuurlijk komen mensen er om boeken te lenen. Maar mensen komen er ook voor de fijne werkplekken met gratis wifi. Ook kunnen mensen bij de Bibliotheek een lezing, cursus of workshop volgen. Momenteel zoeken wij een medecoördinator voor het Taalplein! Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als vrijwillige medecoördinator Taalplein coördineer je de zaken rond vrijwilligers en deelnemers van het Taalplein op de donderdagmiddag. Je helpt anderstaligen die hulp willen bij het verbeteren van hun Nederlands. Daarnaast ben je aanspreekpunt, voer je intakes bij nieuwe aanmeldingen en maak je het rooster. Het is niet alleen heel gezellig, maar ook heel nuttig.

Wij vragen
Iemand die vriendelijk, betrouwbaar en representatief is. Daarnaast spreek je de Nederlandse taal en kun je goed samenwerken. Ervaring met onderwijs, coördineren en de doelgroep is wenselijk. Ook vind je het leuk om anderen te helpen. We vragen iemand die ca. 5 uur per week beschikbaar is (waaronder de donderdagmiddag). Tot slot ben je bereid om trainingen te volgen.

Wij bieden
Een veelzijdige vrijwilligersplek in een gezellig team! Natuurlijk word je voldoende begeleid door de medewerkers van de bibliotheek. Daarnaast worden eventuele onkosten / reiskosten vergoed. Tot slot ontvang je ook nog een vrijwilligersabonnement.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route