Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Gastheer / Gastvrouw | Bibliotheek Oosterwolde

- Oosterwolde 
- Flexibel
- Extra: Onkosten- / reisvergoeding en abonnement 


Bij de bibliotheek is iedereen welkom, lid of geen lid. Natuurlijk komen mensen er om boeken te lenen. Maar mensen komen er ook voor de fijne werkplekken met gratis wifi. Ook kunnen mensen bij de bibliotheek een lezing, cursus of workshop volgen. Om onze bezoekers te verwelkomen zijn wij op zoek naar een enthousiaste gastheer of gastvrouw!

Wat ga je doen?
Als gastheer/gastvrouw heb je een ondersteunende functie met wisselende taken. Denk hierbij aan het verwelkomen van gasten, bezoekers en deelnemers aan de activiteiten/projecten van de Bibliotheek. Maar ook praktische taken zoals stoelen klaarzetten. Na afloop van de activiteiten help je mee met opruimen zodat de bibliotheek weer netjes is voor de volgende dag.

Wij vragen
Een sociaal persoon die het leuk vindt om met andere mensen om te gaan. Je bent vriendelijk, betrouwbaar en representatief. Daarnaast spreek je de Nederlandse taal en kun je goed samenwerken. Ook ben je flexibel inzetbaar (ook in het weekend en avonden) en heb je geen moeite met licht fysiek werk.

Wij bieden
Een veelzijdige vrijwilligersplek in een gezellig team! Natuurlijk word je voldoende begeleid door de medewerker van de bibliotheek. Daarnaast worden eventuele onkosten / reiskosten vergoed. Tot slot ontvang je ook nog een vrijwilligersabonnement.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route