Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Samen schoonmaken | De Herberg Waskemeer

- Waskemeer 
- Maandagochtend
- Extra: Gezellig team en diverse taken!


De Herberg is een locatie midden in het mooie Waskemeer, waar iedereen welkom is! Een plek voor een bakje koffie met iets lekkers erbij, maar ook voor een leuke activiteit of gewoon voor een praatje. Een plek waar je mensen treft, en even bij kunt kletsen. Volledig opgezet en gerund door vrijwilligers. Momenteel zoeken we nog iemand die het leuk vind om ons te helpen met de schoonmaak van het gebouw!

Wat ga je doen?
Op de maandagochtend gaat ons gezellige team van vrijwilligers de Herberg schoonmaken. Zo is alles weer lekker fris voor de komende week. Je zorgt er samen met de anderen voor dat het er weer spik en span komt uit te zien. Maar natuurlijk is er altijd ruimte voor een praatje met elkaar! 

Wij vragen
Iemand die graag iets doet voor de (mede)bewoners van Waskemeer. Daarnaast vind je schoonmaakwerkzaamheden leuk om te doen en houd je van aanpakken! Je hoeft overigens niet elke maandag te kunnen.

Wij bieden
Een leuke plek waar je deel van uitmaakt door jouw steentje bij te dragen. Tevens kunnen wij altijd wel vrijwilligers gebruiken voor andere werkzaamheden binnen de Herberg indien dit je leuk lijkt!

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route