Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Taarten bakker! | De Herberg Waskemeer

- Waskemeer 
- 1 of 2 keer p/m
- Extra: Gezellig team en diverse taken!


De Herberg is een locatie midden in het mooie Waskemeer, waar iedereen welkom is! Een plek voor een bakje koffie met iets lekkers erbij, maar ook voor een leuke activiteit of gewoon voor een praatje. Een plek waar je mensen treft, en even bij kunt kletsen. Volledig opgezet en gerund door vrijwilligers. Momenteel zoeken wij iemand die houdt van taarten bakken!

Wat ga je doen?
Wij serveren uitsluitend huisgemaakte taart voor onze gasten! We hebben al een aantal bakkers, maar er kunnen er nog wel een paar bij! Je zou dan 1 of 2 keer per maand een heerlijke taart kunnen bakken. Je mag zelf bepalen wat je maakt. Als de taart klaar is, lever je deze bij ons af. Je maakt de taarten voor een afgesproken datum. Dit stemmen we in overleg met jou af.

Wij vragen
Iemand die graag iets doet voor de (mede)bewoners van Waskemeer. Daarnaast maak je natuurlijk de lekkerste taarten! Zorg in ieder geval dat je ongeveer 1 of 2 keer per maand tijd hebt om iets voor ons te bakken.

Wij bieden
Een leuke plek waar je deel van uitmaakt door jouw steentje bij te dragen. Uiteraard worden de kosten die je maakt voor de taart (ingrediënten) vergoed. Tevens kunnen wij altijd wel vrijwilligers gebruiken voor andere werkzaamheden binnen de Herberg indien dit je leuk lijkt.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route