Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Allround medewerker | De Kortsluiting

- Ooststellingwerf
- Flexibel, paar uur per maand. 
- Extra: Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in evenementenbranche


De Kortsluiting is sinds 2017 bezig met het organiseren van verschillende activiteiten. Ze organiseren festivals en evenementen op het gebied van kunst, cultuur en muziek. Dit doen ze voor heel Ooststellingwerf, jong en oud. Lijkt het jou leuk om mee te helpen bij het organiseren van evenementen? Dan is de Kortsluiting op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als allround medewerker van de Kortsluiting ga je samen met een gezellig team evenementen organiseren. Voorafgaand een evenement moeten er verschillende dingen geregeld worden. Denk aan social media bijhouden of bijvoorbeeld dingen klaarzetten voor het evenement aan. De taken die je gaat uitvoeren wordt in overleg met jou afgesproken.

Wij vragen
Een enthousiaste en betrokken teamplayer die een passie heeft voor evenementen en het organiseren hiervan. Op basis van de hoeveelheid evenementen die periode en jouw beschikbaarheid wordt je in overleg ingepland. Dit zal gemiddeld een paar uur per maand zijn.

Wij bieden
Een leuke vrijwilligersplek waar je je creativiteit kan inzetten en waarbij je in een hecht en gezellig team terecht komt. Je krijgt de kans om ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen in de evenementenbranche. Ook krijg je begeleiding vanuit de organisatie.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route