Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Dier(en)maatje | Liante Zorggroep & Zorgdier

- Ooststellingwerf
- Wekelijks een uurtje, flexibel
- Extra: Cursus + reiskostenvergoeding


ZorgDier is een projectorganisatie waarin professionals en vrijwilligers samenwerken om hun dierbare missie te volbrengen: zoveel mogelijk kwetsbare medemensen te voorzien van wekelijks verantwoord en helend contact met huisdieren. Zorggroep Liante is in samenwerking met ZorgDier Nederland op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om samen mét zijn of haar huisdier op bezoek te gaan bij eenzame ouderen.

Wat ga je doen?
Je gaat wekelijks op bezoek bij één of meerdere kwetsbare ouderen die niet meer in staat zijn om zelf voor een huisdier te zorgen. Jij en jouw huisdier zorgen voor contact met de bewoners op laagdrempelige wijze, brengen mensen in beweging en verminderen eenzaamheid.

Wij vragen
Een representatieve, zelfstandige vrijwilliger die over een goed gesocialiseerde hond of kat beschikt en affiniteit heeft met ouderen. We vragen daarnaast dat je minimaal één uur per week beschikbaar bent.

Wij bieden
Na selectie bieden wij jou een gratis cursus en de nodige begeleiding van onze professionals. Daarnaast worden de eventuele reiskosten vergoed.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route