Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Maatje | Dag!enDoen!

- Ooststellingwerf
- Flexibel
- Extra: Regelmatig bijeenkomsten + begeleiding vanuit Scala


Dag!enDoen! is een digitale agenda voor ouderen, zodat ze zo kunnen zien wat er die dag of week te doen is in de regio. Dit gebeurt in de vorm van een gebruiksvriendelijke app, waarbij ze, naast het uitkiezen van de activiteit, ook kunnen aangeven of er vervoer nodig is en of een activiteitenmaatje gewenst is. Voor sommige ouderen is het een drempel om naar een activiteit te gaan. Lijkt het jou leuk om samen met ouderen naar een activiteit te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Nadat de oudere op de tablet een activiteit heeft uitgekozen, ga je mee naar de gewenste activiteit. Wanneer de oudere zelfstandig naar de activiteit kunnen, loopt het contact af en kan je ervoor kiezen om een nieuwe oudere te begeleiden.

Wij vragen
Iemand die geduldig is en het leuk lijkt om mee te gaan naar activiteiten met ouderen. Daarnaast vragen we iemand die sociaal en behulpzaam is. De eigenschap die niet kan ontbreken is inlevingsvermogen.

Wij bieden
Flexibel vrijwilligerswerk, waarbij je aangeeft op welke dagen je mogelijkheden zijn en wij aan de hand daarvan oproepbaarheid inplannen. Daarnaast wordt je begeleid vanuit Scala en worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route