Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Tablethulp | Dag!enDoen!

- Ooststellingwerf
- Flexibel
- Extra: Regelmatig een leuke bijeenkomst


Dag!enDoen! is een digitale agenda voor ouderen, zodat ze zo kunnen zien wat er die dag of week te doen is in de regio. Dit gebeurt in de vorm van een gebruiksvriendelijke app, waarbij ze, naast het uitkiezen van de activiteit, ook kunnen aangeven of er vervoer nodig is en of een activiteitenmaatje gewenst is. Sommige ouderen vinden het gebruik van een tablet lastig. Lijkt het jou leuk om ouderen te leren de app te gebruiken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je gaat ouderen helpen om de gebruiksvriendelijke app van Dag!enDoen! onder de knie te krijgen. Desgewenst ga je mee naar een activiteit. Wanneer de oudere de tablet onder de knie krijgt, loopt het contact af en kan je ervoor kiezen om een nieuwe oudere te begeleiden.

Wij vragen
Iemand die geduldig is en het leuk lijkt om ouderen een app uit te leggen Computerkennis is niet noodzakelijk. Daarnaast vragen we iemand die sociaal en behulpzaam is. De eigenschap die niet kan ontbreken is inlevingsvermogen.

Wij bieden
Een duidelijke handleiding van de app en je wordt begeleid vanuit Scala. Ook wordt je flexibel ingepland op de dagen dat jou schikt. Daarnaast worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route