Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Planner AutoMaatje | Stichting Scala

- Oosterwolde
- Flexibele dagen, in de ochtend
- Extra: met regelmaat een gezellige bijeenkomstBij AutoMaatje rijden vrijwillige chauffeurs in hun eigen auto inwoners die minder mobiel zijn naar hun plek van bestemming. Vind jij het een uitdaging om de juiste match te maken? En vind je het leuk om met mensen in gesprek te zijn? Dan is planner bij AutoMaatje Ooststellingwerf iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als planner bij AutoMaatje lever je een belangrijk bijdrage om de ritten goed te laten verlopen. Er komt een aanvraag binnen van een deelnemer. In een prettig gesprek verzamel je de benodigde gegevens. Deze gegevens koppel jij aan een vrijwillige chauffeur. Je bevestigd de rit bij de deelnemer en chauffeur en je verwerkt de match in het registratiesysteem.

Wij vragen
Je bent beschikbaar in de ochtend. Je biedt aan de telefoon een luisterend oor en neemt de tijd om het gesprek aan te gaan. Daarnaast is het handig dat je basis computervaardigheden hebt en het leuk vindt om te organiseren / plannen.

Wij bieden
Waar nodig, begeleiding en back up tijdens het werk. Je bent onderdeel van een team vrijwilligers voor een maatschappelijk betrokken project en hebt de kans jezelf te ontwikkelen. Voor onze vrijwilligers organiseren we met regelmaat een gezellige bijeenkomst.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een medewerker van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route