Zoek vrijwilligerswerk

Zet je talent in!

Textiel medewerker | Omrin Estafette

- Oosterwolde
- Flexibele dagen en tijden 
- Extra: Vrijwilligersvergoeding


Estafette is een recyclewinkelwinkel in Oosterwolde. In een recyclewinkel winkel kun worden tweedehands spullen verkocht. Dagelijks komen er grote hoeveelheden textiel binnen bij Estafette die een weg naar onze textielafdeling moeten vinden. Maar niet zonder dat ze goed gecheckt zijn!

Wat ga je doen?
Als textielmedewerker selecteer, controleer en prijs je kleding- achter de schermen- en verricht je werkzaamheden zoals het inhangen van kleding, het aankleden van paspoppen en helpen bij de pashokjes op de winkelvloer. Je ziet bovendien alle pareltjes als eerste in de winkel hangen!

Wij vragen

Vind jij werken in de mode leuk, ben je klantvriendelijk en kun je goed in teamverband werken? Wij zoeken iemand die (het liefst) minimaal 12 uren per week aan de slag zou kunnen

Wij bieden
Een fijne werkomgeving met een goede sfeer. Daarnaast krijg je een vrijwilligersvergoeding. Ook wordt er ieder jaar een personeelsuitje georganiseerd en je krijgt een kerstpakket. Daarnaast krijg je 5 procent korting op je ziektekostenverzekering bij De Friesland.

Is je interesse gewekt?
Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een medewerker van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route