Verpleeg- en verzorgingshuizen

Bewoners van Verpleeghuis Stellinghaven ontmoeten elkaar op de handwerkclub, waar ze samen breien, haken, borduren e.d. onder begeleiding van vrijwilligers. Door de hulp van vrijwilligers kunnen bewoners, ondanks een evt. beperking, toch met plezier hun hobby blijven uitoefenen.

Rikkingahof is een multifunctioneel woonzorgcentrum en wooncentrum. Ze verlenen onder meer huisvesting, zorg, welzijn en facilitaire dienstverlening. Rikkingahof staat midden in de samenleving van Oosterwolde. Mensen uit de buurt zijn dan ook van harte welkom bij de vele activiteiten die Rikkingahof organiseert. Voor de vaste beweegmomenten voor senioren zoeken wij sportieve vrijwilligers.

Stellinghaven Oosterwolde is een modern, fris en ruim verpleeghuis dat dicht bij het centrum van Oosterwolde ligt. Voor onze kleinschalige huiskamers zoeken we een vriendelijke gastheer / gastvrouw met aandacht en tijd voor de bewoners.

Zorggroep Liante bestaat sinds 1 januari 2012. Voorheen stond de stichting bekend onder de naam Et Bientwark. Liante staat voor bindmiddel. En het verbinden van mensen is precies wat ze doen. Niet alleen mensen die bij Liante wonen, maar ook medewerkers, vrijwilligers, omwonenden en mantelzorgers zijn betrokken bij de organisatie. Zorggroep Liante is er voor iedereen. Wat je leeftijd ook is, waar je ook woont. Woonzorgcentrum Riemsoord zoekt vrijwilligers voor de activiteiten in het verzorgingstehuis.

Riemsoord is een modern, fris en ruim verzorgingstehuis in Appelscha. Het is een multifunctioneel woonzorgcentrum waar zorg en welzijn wordt geboden aan bewoners. Voor deze bewoners van Riemsoord worden vrijwilligers gezocht die willen helpen de bewoners te ondersteunen bij diverse activiteiten. De bewoners een gezellige dag of moment bezorgen is hierbij het uitgangspunt.

Talant is een organisatie die zorg, dagbesteding en woonvormen biedt aan verstandelijk gehandicapten. Voor de bewoners van Talant is het van belang dat zij deel kunnen nemen aan activiteiten. Wekken de woorden ‘autorijden’ en ‘vrijwilligerswerk’ jou interesse? Lees dan snel verder.

Stellinghaven Oosterwolde is een modern, fris en ruim verpleeghuis dat dicht bij het centrum van Oosterwolde ligt. Stellinghaven bestaat uit negen woningen, met elk acht bewoners. Vier woningen bieden plaats aan mensen met lichamelijke problemen en vijf woningen worden bewoond met geestelijke problemen zoals dementie. Elke woning in het verpleeghuis heeft een echtparenkamer. Wij zoeken op dit moment iemand die op donderdagochtend wil handwerken met ouderen in Stellinghaven.

Talant is een organisatie die zorg, dagbesteding en woonvormen biedt aan verstandelijk gehandicapten. Lijkt het je leuk om activiteiten te ondernemen met de bewoners van Talant?
Dan ben jij misschien wel de onmisbare vrijwilliger die wij zoeken.

Stellinghaven Oosterwolde is een modern, fris en ruim verpleeghuis dat dicht bij het centrum van Oosterwolde ligt. Stellinghaven bestaat uit negen woningen, met elk acht bewoners. Vier woningen bieden plaats aan mensen met lichamelijke problemen en vijf woningen worden bewoond met geestelijke problemen zoals dementie. Voor mensen met dementie zijn wij op zoek naar iemand die hen wil voorlezen.

Voor het maatje voor ouderen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een maatje voor een cliënt te worden. Stellinghaven Oosterwolde is een modern, fris en ruim verpleegtehuis dichtbij het centrum van Oosterwolde. Stellinghaven Oosterwolde heeft ruim 9 woningen, er wordt zorg geboden aan bewoners met lichamelijke problemen en aan bewoners met geestelijke problemen zoals dementie. Er worden diverse activiteiten ondernomen. Voor de bewoners van deze locatie worden maatjes gezocht die mensen willen bezoeken in het kader van het bevorderen van het leef plezier. 

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route