In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni 2019 vindt de Nacht van de Vluchteling plaats. In het holst van de nacht om klokslag 00:00uur lopen duizenden deelnemers in verschillende steden in Nederland een sponsorloop van 40 km. Zij hebben als doel om geld in te zamelen voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. De Nacht van de Vluchteling bestaat tien jaar en daarom is er eenmalig een bijzondere jubileumloop tussen herdenkingskamp Westerbork en Groningen. Wij zijn op zoek naar Markeerders, Kop- en Staartlopers. Help jij mee om alle lopers een onvergetelijke, veilige en soepel lopende nacht te bezorgen? 

Wat ga je doen?
Je gaat er met vele andere vrijwilligers voor zorgen dat het een geweldige loop wordt. Als markeerder help je mee om alle routepijlen op de juiste plek te hangen. Dit kun je deels met de auto of met de fiets doen. De koplopers lopen voor de stoet uit om de route nog één keer te controleren rond 22:00uur. Als vrijwillige staartloper vorm je met een andere vrijwilliger het sluitstuk van de lopersstroom.

Wij vragen

Jij zet je graag in voor vluchtelingen. Je houdt van wandelen en hebt zin om van de Nacht van de Vluchteling een succes te maken. Het is handig een fiets op locatie te hebben wanneer je markeerder of koploper bent.

Wij bieden
Een onvergetelijke ervaring tijdens een uniek evenement.

Wil je meer weten?
Loop even binnen Plek voor Talent maakt graag kennis met jou.
Eerst een afspraak maken? Dat kan ook telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route