Sport en recreatie

In samenwerking met de Apotheek de Drie Stellingen en Stichting Scala wordt er een wandelgroep opgezet. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste wandelvrijwilliger. Wekelijks zullen er op donderdag wandelingen van gemiddeld genomen een uur plaatsvinden. De startdatum van het wandelproject is juni 2020. 
Ben jij graag buiten, houd je van wandelen en ken je Oosterwolde op je duimpje? Dan hebben wij een leuke vrijwilligersvacature voor je! 

Zwemmen is voor jong en oud. It Plomke maakt het voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking mogelijk om te sporten. Vind je het leuk om mensen te begeleiden en ben je een echte waterrat? Lees dan snel verder. 

Vanuit het concept ‘Gezond Natuur Wandelen’ wordt er wekelijks een wandeling georganiseerd van ongeveer een uur per week in Oosterwolde. Wij zoeken voor deze wandelingen vrijwilligers die de deelnemers willen begeleiden tijdens het wandelen.

Stichting wandelsport Friesland organiseert steeds meer evenementen, zowel te voet als op de fiets. Ieder jaar gaat ze bij zo’n 60 bestaande evenementen en basisscholen door de gehele provincie op bezoek. De uitdaging voor de deelnemers is om 11 meter in 30 seconden te fietsen. Houden de deelnemers de fiets dan stabiel, of raken ze de controle kwijt? Wil jij dit zien? Friesland Beweegt daagt jou uit om als vrijwilliger te helpen het parcours op te zetten!

Word vrijwilliger bij de leukste lokale omroep van Ooststellingwerf. Odrie is een informele organisatie welke is opgericht in 1995. Omroep Odrie zoekt op dit moment bestuursleden maar ook vrijwilligers voor de uitvoerende sector. Is sport helemaal jou ding, voetbal, korfbal, volleybal? Wil je graag delen wat je ziet langs de zijlijn? Lees dan snel verder.

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route