Sport en recreatie

De omni-sportvereniging AFC Stanfries Appelscha heeft ongeveer 700 leden. Jong en oud is hier welkom. Binnen onze omni-sportvereniging hebben we de afdelingen badminton, gymnastiek, voetbal en volleybal. Wij zoeken op dit moment iemand die de financiële kant wil beheren. Voel jij je aangesproken om je in te zetten voor het verenigingsleven? Lees dan snel verder.

Zwemmen is voor jong en oud. It Plomke maakt het voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking mogelijk om te sporten. Vind je het leuk om mensen te begeleiden en ben je een echte waterrat? Lees dan snel verder. 

Vanuit het concept ‘Gezond Natuur Wandelen’ wordt er wekelijks een wandeling georganiseerd van ongeveer een uur per week in Oosterwolde. Wij zoeken voor deze wandelingen vrijwilligers die de deelnemers willen begeleiden tijdens het wandelen.

De Zonnebloem zet zich in om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Door de zonnebloemvrijwilligers kunnen mensen met een lichamelijke beperking volop genieten van het leven. Heb jij een opleiding in de gezondheidszorg en wil jij een onvergetelijke ervaring opdoen tijdens een werkvakantie? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken.

Word vrijwilliger bij de leukste lokale omroep van Ooststellingwerf. Odrie is een informele organisatie welke is opgericht in 1995. Omroep Odrie zoekt op dit moment bestuursleden maar ook vrijwilligers voor de uitvoerende sector. Is sport helemaal jou ding, voetbal, korfbal, volleybal? Wil je graag delen wat je ziet langs de zijlijn? Lees dan snel verder.

Stichting wandelsport Friesland organiseert steeds meer evenementen, zowel te voet als op de fiets. Ieder jaar gaat ze bij zo’n 60 bestaande evenementen en basisscholen door de gehele provincie op bezoek. De uitdaging voor de deelnemers is om 11 meter in 30 seconden te fietsen. Houden de deelnemers de fiets dan stabiel, of raken ze de controle kwijt? Wil jij dit zien? Friesland Beweegt daagt jou uit om als vrijwilliger te helpen het parcours op te zetten!

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route