- Donkerbroek
- Flexibele dagen, minimaal 1x per week
- Extra: Begeleiding en instructie vanuit De CuynderSchouder aan Schouder verzorgt dagbesteding, wonen en ambulante begeleiding. Begeleiding op maat en de cliënten echt kennen, staat daarbij hoog in het vaandel.
Landgoed de Cuynder is een plek midden in de natuur. Voor het onderhouden van het landgoed zoeken zij iemand met groene vingers. Heb jij affiniteit met maaiwerkzaamheden in de breedste zin van het woord? Dan is de Cuynder op zoek naar jou!


Wat ga je doen
Je gaat zowel op het erf als in het bod werkzaamheden uitvoeren. Hieronder vallen maaiwerkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden en algemene werkzaamheden. Een aantal voorbeelden kunnen zijn: het onderhoud aan de natuurvijver & steiger, onderhoud aan het bospad, snoeiwerkzaamheden, bestrijding van het onkruid en noem maar op. Eigenlijk is er op elk gebied van de tuin wel iets te doen!

Wij vragen

De Cuynder zoekt iemand die affiniteit heeft met maaiwerkzaamheden, maar ook iemand die onder andere ervaring heeft met:
- Het bedienen van een frontmaaier & duwmaaier
- Veilig gebruik van een bosmaaier
- Bladblazer

Daarnaast zijn ze nog op zoek naar iemand die een flexibele instelling heeft en minimaal één keer per week beschikbaar kan zijn. Ook zijn initiatief nemen en eigen inbreng geven belangrijke punten voor dit werk. Als laatste ga je zelfstandig of met andere deelnemers werken aan deze werkzaamheden.

Wij bieden
Een leuke en gezellige werkomgeving in de buitenlucht. Je krijgt instructie over je werkzaamheden vanuit De Cuynder.

Is je interesse gewekt? 
Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een medewerker van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route