- Ooststellingwerf
- Flexibele dagen en tijden
- Extra: OnkostenvergoedingAmivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Ben jij net als wij dol op huisdieren, begaan met hun lot, en graag sociaal actief? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Amivedi werkt met meldpunten waar mensen vermissingen en gevonden dieren kunnen melden aan vrijwilligers. Als tussenpersoon heb je goed contact met deze vrijwilligers, werkt ze in en geeft ze begeleiding in het werk. Daarnaast onderhoud je contact met de overige coördinatoren, het bestuur, de webmaster en/of PR- & communicatiemedewerker van Amivedi.

Wij vragen
Iemand met een groot hart voor dieren die graag met andere mensen werkt en kan bemiddelen. Voor deze functie is het belangrijk dat je zelf eerst een aantal maanden ervaring op doet in het beheren van een meldpunt.

Wij bieden
Een kans om ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast biedt Amivedi een vaste maandelijkse tegemoetkoming in de onkosten.

Is je interesse gewerkt?
Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een medewerker van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route