- Ooststellingwerf
- Flexibele dagen en tijden
- Extra: OnkostenvergoedingAmivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Ben jij net als wij dol op huisdieren, begaan met hun lot, en graag sociaal actief? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Als vaste kracht van Amivedi beheer je een van de meldpunten voor vermiste en gevonden huisdieren. Vanuit huis en met behulp van een (eigen) computer en telefoon registreer je de meldingen. Je helpt de huisdiereigenaren en vinders bij een hereniging van vermiste en gevonden dieren. Je maakt hierbij gebruik van de Amivedi-database, maar je werkt ook samen met dierenasiels, dierenambulances en andere instanties. Je geeft advies en tips aan de melders. Daarnaast doe je administratief werk, controleer je de meldingen die binnenkomen en plaatst ze op de website.

Wij vragen
Iemand die met een computer overweg kan, goed advies kan geven, contact kan leggen met verschillende mensen en instanties en natuurlijk een groot hart voor dieren heeft!

Wij bieden
Een kans om ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast biedt Amivedi een vaste maandelijkse tegemoetkoming in de onkosten.

Is je interesse gewerkt?
Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een medewerker van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route