Ooststellingwerf
- Flexibele dagen en tijden
- Extra: OnkostenvergoedingAmivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Ben jij net als wij dol op huisdieren, begaan met hun lot en graag sociaal actief? Dan zoeken wij jou

Wat ga je doen?
Als penningmeester verzorg je de financiële en donateursadministratie van de stichting en bent verantwoordelijk voor de inkomsten betalingen en de goedkeuring ervan. Je neemt als lid van het bestuur deel aan bestuursvergaderingen en denkt mee over de gang van zaken binnen de organisatie.

Wij vragen
Iemand met financieel economisch inzicht en die kennis heeft van financiële administratie. Kun jij de cijferboel bij ons duiden en op orde houden en ben je betrouwbaar en nauwgezet 

Wij bieden
Een leuke, uitdagende taak binnen onze vrijwilligersorganisatie met veel vrijheid, een kans om ervaring op te doen en je te ontplooien in een unieke organisatie met een geheel eigen cultuur.

Is je interesse gewekt?
Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een medewerker van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route