- Ooststellingwerf
- Flexibele dagen en tijden
- Extra: OnkostenvergoedingAmivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Ben jij net als wij dol op huisdieren, begaan met hun lot en graag sociaal actief? Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen?
Als voorzitter ben je het gezicht van het bestuur van Amivedi. In het bestuur zet je mee de lijnen uit en zorgt voor het soepel kunnen verlopen van het werk van de vrijwilligers en de externe bekendheid van Amivedi. Daarnaast geef je leiding aan de bestuursvergaderingen. Je zorgt voor goede taakverdeling in het bestuur. Je speelt in op vragen, behoeften en ontwikkelingen. 

Wij vragen
Ben jij communicatief vaardig, oplossingsgericht en heb je tijd voor een leuke vrijwilligersfunctie? Ben jij zelfstandig en weet jij mensen te stimuleren? Wellicht is deze bestuursfuncties dan iets voor jou.

Wij bieden
Een leuke, uitdagende taak binnen onze vrijwilligersorganisatie met veel vrijheid, een kans om ervaring op te doen en je te ontplooien in een unieke organisatie met een geheel eigen cultuur. Alle medewerkers -van steunpunt tot bestuur- werken geheel belangeloos mee aan onze stichting en vanuit huis.

Is je interesse gewekt?
Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een medewerker van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route