Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Ben jij net als wij dol op huisdieren, begaan met hun lot, en graag sociaal actief? Dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen?
Als PR- en communicatiecoördinator bepaal je samen met mede bestuursleden hoe je als Amivedi contact houdt met je vrijwilligers, melders, samenwerkende organisaties, media en donateurs. Je informeert deze doelgroepen op een aansprekende manier en houdt hen op de hoogte van activiteiten en het werk van Amivedi. Als lid van het bestuur neem je deel aan bestuursvergaderingen die ca. 8 keer per jaar plaatsvinden.

Wij vragen
Iemand met gevoel voor PR en communicatie, die zelfstandig kan werken en het leuk vindt om de PR en communicatie voor Amivedi te verzorgen. Je hebt bij Amivedi passende PR ideeën en stemt die met het bestuur af om zo tot concrete acties te komen.

Wij bieden
Een leuke en uitdagende taak binnen de organisatie met veel vrijheid waarbij je de kans krijgt om ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast biedt Amivedi een vaste maandelijkse tegemoetkoming in de onkosten.

Is je interesse gewekt?
Vul dan hieronder het reactieformulier in en ontdek de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. Je kunt ook eerst een afspraak maken via onderstaande contactgegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route