Natuur/dieren/milieu

Stellinghaven Oosterwolde is een modern, fris en ruim verpleeghuis dat dicht bij het centrum van Oosterwolde ligt. Stellinghaven bestaat uit negen woningen, met elk acht bewoners. Vier woningen bieden plaats aan mensen met lichamelijke problemen en vijf woningen worden bewoond met geestelijke problemen zoals dementie. Elke woning in het verpleeghuis heeft een echtparenkamer. Wij zoeken op dit moment iemand met groene vingers voor de tuin van Stellinghaven in Haulerwijk.

De dierenambulances zetten zich in voor hulpbehoevende dieren. Ze vervoeren zieke, gewonde of zwervende dieren naar bijvoorbeeld een opvangcentrum, dierenarts of dierenziekenhuis in of dichtbij Oosterwolde. Ook zet de dierenambulance zich in voor herenigen en het geven van voorlichtingen. Ben jij een echte dierenvriend? Op dit moment zijn wij opzoek naar chauffeurs voor de dierenambulance.

Landschapsbeheer Friesland (LBF) werkt aan de kwaliteit van het Friese landschap, maar dit kan zij niet alleen. Groene vrijwilligers die hun handen uit de mouwen willen steken, zijn hierbij onmisbaar! Houd jij van werken in de buitenlucht? Lees dan snel verder.

Zorgboerderij De Fochtel biedt mensen met een begeleidingaanvraag activiteiten aan om de dag op een prettige en zinvolle door te brengen. Zorgboerderij De Fochtel deelt graag het goede van het boerenbedrijf. Lijkt het jou leuk om met mensen te werken en ben je gek op koken? Dan is koken bij zorgboerderij de  Fochtel iets voor jou!

Vanuit het concept ‘Gezond Natuur Wandelen’ wordt er wekelijks een wandeling georganiseerd van ongeveer een uur per week in Oosterwolde. Wij zoeken voor deze wandelingen vrijwilligers die de deelnemers willen begeleiden tijdens het wandelen.

Stichting wandelsport Friesland organiseert steeds meer evenementen, zowel te voet als op de fiets. Denk hierbij aan de Eiland vijfdaagse, de Friese Merentocht en de tocht van Lauwersmeer tot Zuiderzee. Tijdens deze tochten wil de wandelaar of fietser natuurlijk het mooiste wat de streek te bieden heeft zien. Zoek jij uit wat er allemaal te doen is? Dan ben jij misschien wel de nieuwe redacteur.

De dierenambulances zetten zich in voor hulpbehoevende dieren. Ze vervoeren zieke, gewonde of zwervende dieren naar bijvoorbeeld een opvangcentrum, dierenarts of dierenziekenhuis in of dichtbij Oosterwolde. Ook zet de dierenambulance zich in voor herenigingen en het geven van voorlichtingen. Ben jij een echte dierenvriend? Lees dan snel verder.

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route