De Taalgroep Ooststellingwerf is er voor mensen die beter willen leren lezen en schrijven of goed met de computer willen leren werken. Zij bieden onder andere computerprogramma’s en cursussen voor zelfstudie; een leescollectie van leuke en makkelijke boeken, een sociale ontmoetingsplek om bij te praten; prettige werkplekken en begeleiding; waar nodig advies en doorverwijzing. Ben jij de nieuwe trainer die hem/haar ondersteunt in het verbeteren van zijn/haar taal , reken- en digitale vaardigheden?


Wat ga je doen?
Je gaat deelnemers in de taalgroep begeleiden. Je motiveert en steunt de deelnemers individueel en groepsgewijs. Je levert een bijdrage aan het voorbereiden en nabespreken van de begeleiding. Je houdt de administratie bij en het folderbestand. Uiteraard heb je een signalerende functie en een doorverwijsfunctie.

Wij vragen

Je bent iemand die geïnteresseerd is in de mens en de maatschappij. Je hebt goede sociale, taal-en digitale vaardigheden. Je bent in staat om kennis over te brengen en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Wij zoeken iemand die ongeveer 4-6 uur per week wil helpen als vrijwillige trainer.
 
Wij bieden

Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst met een onkostenvergoeding. Uiteraard krijg je begeleiding en ondersteuning. Wij bieden een mooie ervaring met gemotiveerde collega’s en deelnemers. Jaarlijks organiseert de Taalgroep een vrijwilligersbijeenkomst.

Wil je meer weten?
Plek voor Talent maakt graag kennis met je. Eerst een afspraak maken? Vul het onderstaande contactformulier in.  

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route