Scala organiseert fietslessen voor nieuwe Nederlanders. De fietslessen zijn onderdeel van het activiteitenplan voor nieuwkomers. Fietsles vergroot de mobiliteit en verhoogt de mogelijkheden tot integratie. Uiteraard is fietsen ook ontzettend gezond. Door de fietslessen aan te bieden krijgen nieuwe Nederlanders de kans om in 12 lessen de techniek en de regels van het fietsen te leren. Ben jij het fietsmaatje die wij zoeken? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Je gaat nieuwkomers leren fietsen en je brengt ze tegelijkertijd de fietsregels bij. Je geeft theorieles waarbij de verschillende verkeersregels aan bod komen. Na de theorieles ga je met de deelnemers buiten oefenen op een terrein. Wanneer de deelnemers de techniek onder de knie hebben kun je al fietsend met ze het dorp leren kennen. Zo kunnen zij ook de verkeersregels en situaties in de praktijk brengen.

Wij vragen
Iemand die het leren fietsen wil overbrengen op een groepje van maximaal zes deelnemers. Jij zorgt ervoor dat de deelnemers in ongeveer twaalf lessen veilig kunnen deelnemen in het verkeer. Een les duurt een uur en natuurlijk ben jij zelf in het bezit van een fiets.

Wij bieden
Uiteraard bieden wij jou een opleiding tot fietsdocent. De opleiding, van twee dagdelen, wordt gegeven door de Fietsersbond. Je krijgt begeleiding vanuit Scala.

Meer weten?
Plek voor Talent maakt graag kennis met je. Eerst een afspraak maken? Dat kan ook telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route