De voedselbank is een particulier initiatief tegen de groeiende armoede in Nederland. De voedselbank is een organisatie van een groep vrijwilligers die zich bezig houden met: het inzamelen van kosteloos ter beschikking gestelde levensmiddelen, om deze eveneens kosteloos uit te delen aan personen die onvoldoende middelen hebben om in hun levensonderhoud te voorzien. Wij zoeken op dit moment vrijwilligers voor de voedselbank.

Wat ga je doen?
Gezinnen melden zichzelf aan bij de voedselbank of worden doorverwezen via een instantie.Hiervoor is de voedselbank op zoek naar mensen, die de gezinnen thuis bezoeken en nagaan of ze recht hebben op een voedselpakket van de voedselbank. Dit doe je doormiddel van inzage in financiële stukken.

Wij vragen
Wij vragen financieel inzicht en maatschappelijk inzicht. Daarnaast vragen wij enige kennis van de doelgroep, dat je betrouwbaar bent en stevig in je schoenen staat.

Is je interesse gewekt?
Plek voor Talent maakt graag kennis met je. Eerst een afspraak maken? Dat kan telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens. 

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route