In de ogen van Support Fryslân heeft elke jongere recht op een maatje. Iemand om activiteiten mee te ondernemen, ervaringen mee te delen en je vertrouwd bij te voelen. De meeste jongeren vinden zelf een maatje. Helaas gebeurd dit niet bij iedereen. Support Fryslân ondersteunt jongeren die moeite hebben met hun sociale ontwikkeling. Zij heeft als doel om hun zelfredzaamheid en deelname aan de samenleving te vergroten. Wil jij een maatje worden?

Wat ga je doen?
Je bouwt een vertrouwensband op met een jongere. Je ondersteunt de jongere op een positieve manier en bent minimaal een jaar betrokken.

Wij vragen
Natuurlijk weet jij alles over wat jongeren bezig houdt. Je staat open voor de belevingswereld van een jongere. Wij zoeken iemand die geduld en energie heeft om een vertrouwensband op te bouwen met een jongere. Jouw positiviteit weet je over te brengen en je wilt minimaal een jaar betrokken zijn bij de jongere.

Wij bieden
Een leuke en uitdagende vrijwilligersfunctie. Je bouwt nieuwe contacten op en je krijgt de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen. Je krijgt professionele individuele- en groepsbegeleiding en een certificaat. Support Fryslân organiseert jaarlijks een vrijwilligersuitje en uiteraard ontvang je reiskosten- en onkostenvergoeding.

Is je interesse gewekt?
Plek voor Talent maakt graag kennis met je. Vul het formulier in en we maken graag kennis met jou. Eerst een afspraak maken? Dat kan telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route