Stellinghaven Oosterwolde is een modern, fris en ruim verpleeghuis dat dicht bij het centrum van Oosterwolde ligt. Stellinghaven bestaat uit negen woningen, met elk acht bewoners. Vier woningen bieden plaats aan mensen met lichamelijke problemen en vijf woningen worden bewoond met geestelijke problemen zoals dementie. Voor mensen met dementie zijn wij op zoek naar iemand die hen wil voorlezen.

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger ga mensen met dementie voorlezen. Dit de je eenmaal per week ongeveer anderhalf uur. Je leest mensen persoonlijk of in een groepje voor. Het project heet ‘’luisteren in je leunstoel’’ en het is begin van de 21e eeuw ontwikkeld door Jose Franssen.

Wij vragen
Wij zoeken iemand die 18 jaar of ouder is. Je hebt begrip voor de patiënt en zijn/haar dementie situatie. Verder heb je het voornemen om voor langere tijd bij dit project betrokken te zijn.

Wij bieden
We bieden je een training interactief voorlezen aan. Wij bieden informatie over voorlezen aan mensen met dementie.

Is je interesse gewekt?
Ga dan deze uitdaging aan door te beginnen met het invullen van het contactformulier. Plek voor Talent maakt graag kennis met je. Eerst een afspraak maken? Dat kan telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route