Het digi-taal-huis is voor mensen die beter willen leren lezen en schrijven of goed met de computer willen leren werken. Als onderdeel van de bibliotheek Zuidoost Fryslan kun je er terecht voor taal- en digitale vaardigheden. Daarnaast is het een sociale ontmoetingsplek om bij te praten en nieuwe mensen te leren kennen. Beheers je de Nederlandse taal goed en wil je anderen hierbij helpen? Lees dan de hele vacature.

Wat ga je doen?
Als vrijwillige trainer van het digi-taal-huis ondersteun je mensen bij het verbeteren van hun taal- en digitale vaardigheden. Je begeleidt deelnemers, je steunt en motiveert. Je verspreidt informatie en houdt de folders en de administratie bij.

Wij vragen
Je beschikt over goede sociale en digitale vaardigheden. Je kunt kennis actief overbrengen. Wij vragen iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en je kunt betrokkenheid combineren met een zakelijke benadering.

Is je interesse gewekt?
Ontdek de mogelijkheden van deze job. Wees welkom en reageer via onderstaand formulier. Wij van Plek voor Talent maken graag kennis met je. Bellen of langskomen kan ook via onderstaande contactgegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route