Humanitas de stellingwerven komt op voor een samenleving waarin mensen actief vorm geven aan hun eigen leven. Humanitas vindt het belangrijk dat mensen verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Heb jij hart voor je medemens? Lees dan snel verder.


Wat ga je doen?

Als Vrijwillige Thuishulp voor Humanitas ga je langs bij iemand die eenzaam is en behoefte heeft aan een praatje of wandeling. Je spreekt een dag en tijd af met een toegewezen persoon of  met het gezin. Je biedt een luisterend oor en spreekt samen af wat jullie gaan doen.

 

Wij vragen

Iemand die het gezellig vindt om een praatje te maken onder het genot van bijvoorbeeld een bakje koffie. Je kan ook samen een wandeling maken met een ander.

 

Wij bieden

Je krijgt een vergoeding voor je reiskosten en we zoeken voor iedere vrijwilliger een passend gezin/persoon. Tijdens de werkzaamheden kun je altijd contact opnemen met de coördinator. Humanitas organiseert regelmatig bijeenkomsten voor vrijwilligers.

 

Is je interesse gewekt?

Vul hieronder het formulier in want we maken graag kennis met jou. Je kan ook eerst een afspraak maken met Plek voor Talent via onderstaande gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route