- Appelscha
- Donderdag van 14:00u tot 17:00u
- Extra: Super gezellige middag


Elke donderdag wordt in de Compagnonshaven een inloop georganiseerd voor de senioren van Appelscha. De bezoekers komen om met elkaar te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook worden er spelletjes georganiseerd en wordt er gebiljart. Momenteel zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger die ons gezellige clubje van vijf dames komt versterken.

Wat ga je doen?
Samen met een andere vrijwilliger zet je vlak voor aanvang alles klaar en maak je de ruimte gezellig. Wanneer de bezoekers er zijn, voorzie je ze van een bakje koffie. Je bent gezellig met de bezoekers in gesprek of doet mee met een spelletje. Belangrijk is dat de bezoekers zich prettig voelen en een plezierige middag hebben. Later op de middag ga je nog rond met een glaasje fris en iets hartigs. Als de mensen weer weg zijn, ruimen jullie nog even op.

Wij vragen
Een gastvrije en enthousiaste vrijwilliger. Je vindt het leuk om met de bezoekers een praatje te maken. Ook zorg je voor een goede sfeer en dat de bezoekers zich op hun gemak voelen. Het zou mooi zijn als je ongeveer twee keer per maand beschikbaar bent op de donderdagmiddag . De senioreninloop is van 14:30 tot 16:30 uur. Als vrijwilliger ben je er van 14.00 tot (uiterlijk) 17.00 uur.

Wij bieden
Een vrijwilligersplek waarbij je je met een groep leuke vrijwilligers in zet voor de senioren in Appelscha. Samen met de bezoekers hebben je een gezellige middag!

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route