- Oosterwolde
- 2 zaterdagen p/m
- Extra: Gezellig team!


Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Denk aan het repareren van kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Het Repair Café in Oosterwolde zoekt momenteel een elektrisch reparateur! Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger bij het Repair Café zet je je in voor een duurzame wereld en leuk contact met de bezoekers. Daarnaast ben jij degene die zorgt voor het maken van elektrische apparaten binnen ons team.

Wij vragen
Iemand die goed samen kan werken. Natuurlijk heb je kennis van elektrische apparaten en ben je handig aangelegd. Je bent 1 keer per maand beschikbaar om ons te komen helpen. Elke zaterdag van de even weken is onze bijeenkomst van 10:00 tot 13:00 uur. Voordat je zelfstandig begint, maken we eerst een afspraak om een keer met ons mee te draaien.

Wij bieden
Een leuk team bestaande uit 5 elektrisch reparateurs en 1 naaister. Daarnaast komen er bij ons veel wisselende bezoekers met allerlei soorten apparaten. Ook draag je bij aan een duurzamere wereld door spullen een tweede kans te geven. We helpen elkaar bij de reparaties en het is altijd een gezellige bijeenkomst!

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route