- Oosterwolde
- 2 á 3 dagdelen per week 
- Extra: Leuk team en gratis cursussen 


De Voedselbank is een particulier initiatief tegen de groeiende armoede in Nederland. De Voedselbank is een organisatie van een groep vrijwilligers die zich bezig houdt met: het inzamelen van kosteloos ter beschikking gestelde levensmiddelen, om deze eveneens kosteloos uit te delen aan personen die onvoldoende middelen hebben om in hun levensonderhoud te voorzien.

Wat ga je doen?
Samen met een team van vrijwilligers houd jij Voedselbank Ooststellingwerf draaiende. Als assistent-coördinator houd jij je bezig met het aansturen van de andere vrijwilligers en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast voer je ook een aantal administratieve taken uit en onderhoud je het contact met externe partijen.

Wij vragen
Iemand die het leuk vindt om mét mensen en vóór mensen bezig te zijn. Ervaring en affiniteit met voeding is meegenomen. Ook is het fijn als je gebruik kunt maken van de smartphone van de voedselbank. Tot slot vragen we iemand die 2 á 3 dagdelen per week beschikbaar is.  

Wij bieden
Een zinvolle en afwisselende functie waarin je blijft leren. Daarnaast werk je in een leuk team van vrijwilligers bij wie je altijd terecht kan. Ook volg je kosteloos een cursus omtrent voedselveiligheid en BHV.

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route