- Oosterwolde
- Minimaal 1 dagdeel per week 
- Extra: Leuk team en gratis cursussen 


De Voedselbank is een particulier initiatief tegen de groeiende armoede in Nederland. De Voedselbank is een organisatie van een groep vrijwilligers die zich bezig houdt met: het inzamelen van kosteloos ter beschikking gestelde levensmiddelen, om deze eveneens kosteloos uit te delen aan personen die onvoldoende middelen hebben om in hun levensonderhoud te voorzien.

Wat ga je doen?
Als medewerker van de voedselbank heb je diverse taken. Zo stel je de voedselpakketten samen, vul je de kratten of help je bij de uitgifte van de pakketten. Daarnaast zorg je er samen met je collega’s voor dat de hal er netjes en verzorgd uit ziet. Afhankelijk van wat jij wil, wat je kan en wat je leuk vindt, is er in overleg van alles mogelijk!

Wij vragen
Iemand die het leuk vindt om mét mensen en vóór mensen bezig te zijn. Ervaring en affiniteit met voeding is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. We gaan ervan uit dat je minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar bent. Afhankelijk van jouw wensen kan dit ook meer of minder zijn.

Wij bieden
Een zinvolle en afwisselende functie waarin je blijft leren. Daarnaast werk je in een leuk team van vrijwilligers bij wie je altijd terecht kan. Ook volg je kosteloos een cursus omtrent voedselveiligheid en BHV.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route