- Ooststellingwerf
- Flexibel
- Extra: Trainingen en persoonlijke begeleiding 


Als gespreksleider begeleid je groepsgesprekken waarbij ouderen aan de hand van thema’s vertellen hoe ze het ouder worden ervaren en wat voor hen het leven de moeite waard maakt. Spreekt het contact met ouderen jou aan en ben je benieuwd naar andermans verhalen? Dan is dit misschien iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als gespreksleider leid je het gesprek in goede banen en nodig je uit tot het delen van verhalen. Je laat iedere deelnemer zijn verhaal doen. Voor het begeleiden van de gesprekken is een erkende methodiek (genaamd ‘In je uppie’) ontwikkeld.

Wij vragen
Een gespreksleider die goed kan luisteren naar anderen en een open houding heeft. Ook moet je de leiding kunnen nemen en niet bang zijn om in te grijpen als dat nodig is. Daarnaast dien je de dynamiek aan te voelen en voeg je energie en rust toe aan het gesprek. Tot slot is het belangrijk dat je zelfstandig te werk kunt gaan.

Wij bieden
Trainingen in methodiek om de gesprekken goed te leiden. Ook krijg je persoonlijke begeleiding, intervisie en feedback. Daarnaast doe je ook nog inspiratie op het gebied van ouder worden en zingeving. Wat betreft beschikbaarheid zijn wij erg flexibel, dus er is altijd iets mogelijk!

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route