- Ooststellingwerf
- Flexibele dagen
- Extra: Onkostenvergoeding


Dag!enDoen! is een digitale agenda voor ouderen, zodat ze zo kunnen zien wat er die dag of week te doen is in de regio. Dit gebeurt in de vorm van een gebruiksvriendelijke app, waarbij ze, naast het uitkiezen van de activiteit, ook kunnen aangeven of er vervoer nodig is en of een activiteitenmaatje gewenst is. Houd jij van autorijden en iets doen voor je medemens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als chauffeur van Dag!enDoen! vervoer je in je eigen auto minder mobiele mensen naar een activiteit. Zonodig bied je een helpende hand op de plek van bestemming. Je krijgt een onkostenvergoeding van €0,30 per kilometer. van de deelnemer. Er wordt gewerkt via een oproeppoule, waarbij je tot op de door jou aangegeven beschikbare dag zelf kan worden ingezet.

Wij vragen
Iemand die plezier heeft in het rijden en in de sociale contacten met de deelnemers. Flexibiliteit is ook erg fijn, want er kan een op de dag zelf nog een aanvraag komen.

Wij bieden
Flexibel vrijwilligerswerk, waarbij je aangeeft op welke dagen je mogelijkheden zijn en wij aan de hand daarvan oproepbaarheid inplannen. Daarnaast organiseren we met regelmaat een bijeenkomst voor de chauffeurs.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route