- Ooststellingwerf
- Flexibele dagen en tijden
- Extra: Reiskostenvergoeding


Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek zoekt vrijwilligers van alle leeftijden, met interesse in hun medemens. Heb jij tijd over en wil je wat doen voor het welzijn van een ander? Dan is dit wat voor jou.

Wat ga je doen?
Je gaat op bezoek bij iemand die dat erg op prijs stelt. Het bezoek kan bestaan uit gezellige, maar net zo goed bemoedigende gesprekken. Net waar behoefte aan is. Praktische zaken horen er ook bij, zoals samen een wandeling maken, of boodschappen doen. Ook kun je helpen bij het opbouwen van een netwerk voor de deelnemer. Je spreekt zelf de dag en tijd af met de persoon die je bezoekt.

Wij vragen
Betrokken vrijwilligers, jong en oud, die een luisterend oor willen bieden of een gezellig praatje willen maken onder het genot van bijvoorbeeld een bakje koffie. Je kunt ook samen een wandeling maken of muziek luisteren.

Wij bieden
Je krijgt een vergoeding voor je reiskosten en we zoeken voor iedere vrijwilliger een passende persoon om te bezoeken. Tijdens het vrijwilligerswerk kun je altijd contact opnemen met de coördinator.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route