- Appelscha
- Flexibele dagen
- Extra: Cursus + mogelijkheid tot behalen van certificaat

Stichting Fietsen Alle Jaren Fryslân biedt mensen die niet langer mobiel zijn, een gratis ritje in de riksja aan. Ouderen die nog thuis wonen of bewoners van verzorgingstehuizen mogen genieten van zo’n ritje. Om de (minder mobiele) zelfstandig wonende ouderen uit Appelscha en de bewoners van Riemsoord een mooie rit aan te bieden zijn ze opzoek naar riksja piloten. 

Wat ga je doen?
Als riksja piloot haal je je passagiers op, dit kunnen er maximaal twee zijn. Je helpt ze met instappen en zorgt dat de passagier comfortabel zit. Daarna ga je op pad met de riksja, die tevens elektrische trapondersteuning heeft. De passagier kiest waar hij of zij naar toe wil en als piloot breng je ze. Onderweg pauzeren met een kopje koffie of thee is ook mogelijk.

Wij vragen
Iemand die houdt van fietsen en die de leukste fietsroutes in en om Appelscha kent. Wij zoeken iemand die gastvrij is, vriendelijk en sportief.

Wij bieden
De leukste vrijwilligersbaan die er is waar je veel contact hebt met mensen en waarbij je kan genieten van de natuur. Daarnaast krijg je een cursus over het besturen van een riksja en kan je het bijbehorende riksja piloot certificaat behalen.

Meer weten?
Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een medewerker van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route