Stellinghaven Oosterwolde is een modern, fris en ruim verpleeghuis dat dicht bij het centrum van Oosterwolde ligt. Stellinghaven bestaat uit negen woningen, met elk acht bewoners. Vier woningen bieden plaats aan mensen met lichamelijke problemen en vijf woningen worden bewoond door mensen met cognitieve beperkingen ten gevolge van een vorm van dementie. Medio februari 2021 starten we met een dagcentrum voor mensen met dementie. Hiervoor zijn wij op zoek naar iemand die hen wil helpen met een zinvolle invulling van de dag. 


Wat ga je doen?
Je biedt ondersteuning aan de bezoekers van het dagcentrum. Je begeleidt activiteiten met als doel een bijdrage te leveren aan het mentaal welbevinden van de bezoekers. Je stimuleert de bezoeker om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. De activiteiten kunnen onder andere zijn: creatief bezig zijn, bewegingsactiviteiten, samen muziek luisteren of maken. 

Wij zoeken
Iemand die het gewoon leuk vindt om anderen blij te maken met een vriendelijk woord, het fijn vindt om het gezellig te maken, aandacht heeft voor de bezoekers en hun verhaal heeft en hen meehelpt met een zinvolle invulling van de dag.

Wij vragen
Je beschikt over inlevingsvermogen en je vindt het leuk om met ouderen te werken.

Wij bieden
Je krijgt begeleiding van een beroepskracht. Daarnaast is er een aanbod van cursussen en trainingen die je kunt volgen om je kennis op het gebied van dementie mee kunt verbreden.

Is je interesse gewekt?
Ga dan deze uitdaging aan door te beginnen met het invullen van het contactformulier. Plek voor Talent maakt graag kennis met je. 


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route