Het verpleeghuis Stellinghaven Appelscha is prachtig gelegen in de bossen van Appelscha op nog geen kilometer van het centrum. In de 48 eenpersoons appartementen wonen mensen met dementie. 


Wat ga je doen?
Bewoners van Stellinghaven Appelscha wandelen graag in de prachtige omgeving van het verpleeghuis. Daarom starten we met een wandelclub, waarbij vrijwilligers wekelijks een wandeling maken met bewoners. Sommige bewoners zitten in een rolstoel. Als vrijwilliger haal je een bewoner op en ga je samen wandelen. Onderweg maak je een praatje met de bewoner en zorg je voor een goede sfeer.

Wij vragen
Iemand die het leuk vindt om met ouderen te wandelen. Je bent fysiek in staat om een rolstoel te duwen, je bent hulpvaardig en je staat open voor met dementie.

Wij bieden
Een vrijwilligersfunctie binnen een organisatie die volop in beweging is, en waar een goede sfeer heerst. Er zijn scholingsmogelijkheden en je krijgt reiskostenvergoeding.

Is je interesse gewekt?
Plek voor Talent maakt graag kennis met je.
Eerst een afspraak maken? Dat kan ook telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.  Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route