Werk je graag met de computer en ben je er een beetje handig is? Vind je het leuk om bijvoorbeeld uitnodigingen te maken, gastenlijsten bij te houden en de website up-to-date te houden? Dan ben jij degene die we zoeken!


Wat ga je doen?
Als vrijwilliger ga je je bezig houden met het computerwerk bij De Zonnebloem.
Je helpt de organisatie met het digitaliseren van bestanden en met het vullen van de website. Daarmee ben je een welkome aanvulling van de vrijwilligers die de deelnemers bezoeken en uitstapjes begeleiden.

De Zonnebloem is er voor de mensen met een lichamelijke beperking of een handicap. Voor deze mensen wil de Zonnebloem leuke dagen en uitstapjes organiseren. Door de website duidelijk te houden, kunnen ze meer mensen bereiken.

Wij vragen
Wij zoeken iemand die het leuk vindt om op de computer te werken en hier ook handigheid in heeft. Je houdt je bezig met o.a. het digitaliseren van bestanden, gastenlijsten en het bijhouden van de website.

Wij bieden
Een gezellige omgeving waarin we samen werken om mensen met een lichamelijke beperking een fijne tijd te geven. Jij draagt daar aan bij achter de schermen.

Wil je meer weten?
Vul dan hieronder het reactieformulier in en ontdek de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. Je kunt ook eerst een afspraak maken via onderstaande contactgegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route