Vind je het leuk om je medemens een gezellige middag te bezorgen? Heb je oog voor mensen die vanwege hun gezondheid niet alles meer kunnen doen? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger ga je mee naar diverse activiteiten georganiseerd door De Zonnebloem, zoals een uitstapje, muziekmiddag, boottocht of high tea. Je begeleidt de deelnemers tijdens de activiteit.

Je bent extra welkom als je met je eigen auto ook een deelnemer zou willen meenemen naar de activiteit. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om met een deelnemer individueel ergens naar toe te gaan.

Wij vragen
Wij zoeken iemand die het leuk vindt om mee te gaan met mensen die vanwege hun gezondheid niet overal meer naar toe kunnen. Iemand die gezelligheid brengt en de deelnemers een leuke (mid)dag kan bieden. Een eigen auto is een pré zodat we met nóg meer mensen naar een activiteit kunnen. Uiteraard krijg je hiervoor een reiskostenvergoeding.

Wij bieden
Een gezellige omgeving waarin we samen werken om mensen met een lichamelijke beperking een fijne tijd te geven. Jij draagt daar aan bij door middel van begeleiding en het helpen met vervoeren.

Wil je meer weten?
Vul dan hieronder het reactieformulier in en ontdek de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. Je kunt ook eerst een afspraak maken via onderstaande contactgegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route