Vind je het leuk om mee te denken over de activiteiten voor mensen die vanwege hun gezondheid niet alles meer kunnen? Ben je een organisator en heb je zo wat geregeld? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger help je mee met het bedenken van de jaarplanning en diverse activiteiten voor de gasten van De Zonnebloem. Dit zijn veelal mensen met een fysieke beperking. Daarnaast help je met het organiseren van deze activiteiten (een leuke activiteit of optreden boeken of voorbereiden, locatie en/of vervoer regelen, evt. uitnodigingen maken, helpen tijdens de activiteit, etc.).

Wij vragen
Wij zoeken iemand die het leuk vindt om (samen met ons) activiteiten te bedenken, te organiseren en ze in een tijdsperiode te zetten.

Wij bieden
Een gezellige club waarin we samen werken om mensen met een lichamelijke beperking een fijne (mid)dag te geven. Jij draagt daar aan bij door middel van organiseren en bedenken van de uitvoering.

Wil je meer weten?

Vul dan hieronder het reactieformulier in en ontdek de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. Je kunt ook eerst een afspraak maken via onderstaande contactgegevens. 

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route