De Werkgroep Toegankelijkheid geeft gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van toegankelijkheid. Doel is het verbeteren van de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van openbare gebouwen en publiek bestemde ruimtes. De werkgroep bestaat officieel sinds 9 mei 1994. Gaat jouw hart sneller kloppen van (verbouw)tekeningen? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een nieuwe vrijwillige voor WTO.

Wat ga je doen?
Je leest bouwtekeningen af en ziet er op toe dat er voldoende rekening wordt gehouden met de toegang voor mensen met een lichamelijke beperking. Je hebt contact met de gemeente en zit in een werkgroep met ervaringsdeskundigen en het bestuur. Als werkgroep lid ben je aanwezig bij de vergaderingen, welke 10 keer per jaar op donderdagmiddag worden gehouden.

Wij vragen
Wij zoeken iemand die niet terug deinst voor de haken en ogen rondom toegankelijkheid. Je hebt een mening over de toegankelijkheid in Ooststellingwerf en praat mee tijdens vergaderingen om dit te verbeteren. Wij zoeken iemand die kan samenwerken omdat wij een team vormen en de eerste stap durft te zetten.

Wij bieden
Je komt terecht in een gezellige werkgroep met een uitdagende klus. We bieden waar nodig begeleiding en/of een training aan waar nodig. WTO vergoed onkosten en één keer per jaar hebben wij een uitje.

Is je interesse gewekt?
Plek voor Talent maakt graag kennis met je.
Eerst een afspraak maken? Dat kan ook telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route