Mensen helpen/Hulp- en dienstverlening

Stellinghaven Oosterwolde is een modern, fris en ruim verpleeghuis dat dicht bij het centrum van Oosterwolde ligt. Voor een kleinschalige woonvorm zoeken we een vriendelijke gastheer / gastvrouw met aandacht en tijd voor de bewoners.

Stellinghaven Oosterwolde is een modern, fris en ruim verpleeghuis dat dicht bij het centrum van Oosterwolde ligt. Stellinghaven bestaat uit negen woningen, met elk acht bewoners. Vier woningen bieden plaats aan mensen met lichamelijke problemen en vijf woningen worden bewoond door mensen met geestelijke problemen zoals dementie. Naast de negen woningen heeft Stellinghaven ook een Dagcentrum. In het Dagcentrum komen nog thuiswonende ouderen met dementie om er een mooie dag van te maken.

Estafette is een recyclewinkelwinkel in Oosterwolde. In een recyclewinkel winkel kun worden tweedehands spullen verkocht. Ook kunnen mensen hun eigen tweedehands spullen aan een recyclewinkelwinkel aanbieden. Estafette zoekt mensen met spierballen die het team op de bus willen komen versterken!

Een burenruzie kan het woonplezier behoorlijk verpesten. Een kleine ergernis kan, als niets uitgesproken wordt, uitgroeien tot een conflict. Bij buurtbemiddeling ondersteunen getrainde vrijwilligers de buren om weer met elkaar in gesprek te gaan en samen tot een oplossing te komen.

Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek zoekt vrijwilligers van alle leeftijden, met interesse in hun medemens. Heb jij tijd over en wil je wat doen voor het welzijn van een ander? Dan is dit wat voor jou.

Estafette is een recyclewinkelwinkel in Oosterwolde. In een recyclewinkel winkel kun worden tweedehands spullen verkocht. Ook kunnen mensen hun eigen tweedehands spullen aan een recyclewinkelwinkel aanbieden. Estafette zoekt aanpakkers!

Estafette is een recyclewinkelwinkel in Oosterwolde. In een recyclewinkel winkel kun worden tweedehands spullen verkocht. Dagelijks komen er grote hoeveelheden textiel binnen bij Estafette die een weg naar onze textielafdeling moeten vinden. Maar niet zonder dat ze goed gecheckt zijn!

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route