Kortdurend vrijwilligerswerk

Tijdens het Stellingfestival kun je weer de roerige tijden van de middeleeuwen beleven. Iedereen kan meedoen met smeden, boogschieten, leer bewerken, spinnen, zwaardvechten, houtsnijden en nog veel meer. Natuurlijk is er ook muziek in de tent en juist daarvoor zoeken wij hand en spandiensten. Overal branden vuurtjes en er lopen vreemde snuiters rond zoals de beu, heksen, narren en vreemde magiërs. Wij zoeken vrijwilligers voor dit festival. Laat jij het middeleeuws vuur branden? Lees dan snel verder.

Tijdens het Stellingen festival kun je weer de roerige tijden van de middeleeuwen beleven. Iedereen kan meedoen met smeden, boogschieten, leer bewerken, spinnen, zwaardvechten, houtsnijden en nog veel meer. Overal branden vuurtjes en er lopen vreemde snuiters rond zoals de beu, heksen, narren en vreemde magiërs. Natuurlijk is er ook muziek en juist daarvoor zoeken wij backstage gastheren en of vrouwen. Help jij mee om het festival nog leuker te maken?

Tijdens het Stellingfestival kun je weer de roerige tijden van de middeleeuwen beleven. Iedereen kan meedoen met smeden, boogschieten, leer bewerken, spinnen, zwaardvechten, houtsnijden en nog veel meer. Overal branden vuurtjes en er lopen vreemde snuiters rond zoals de beu, heksen, narren en vreemde magiërs. Natuurlijk is er ook muziek in de tent en juist daarvoor zoeken wij hand en spandiensten. Help jij mee om het festival nog gezelliger te maken?

Tijdens het Stellingfestival kun je weer de roerige tijden van de middeleeuwen beleven. Iedereen kan meedoen met smeden, boogschieten, leer bewerken, spinnen, zwaardvechten, houtsnijden en nog veel meer. Natuurlijk is er ook muziek in de tent en juist daarvoor zoeken wij hand en spandiensten. Overal branden vuurtjes en er lopen vreemde snuiters rond zoals de beu, heksen, narren en vreemde magiërs. Wij zoeken vrijwilligers voor dit festival voor bij de infostand of bij de kassa. Lijkt dit wat voor jou? Lees dan snel verder.

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route