- Ooststellingwerf
- Flexibele dagen en tijden
- Extra: Training vanuit Stichting Leergeld


Stichting Leergeld richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Zij doet dit door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.  Ben jij de contactpersoon waar ouders mee in contact kunnen komen hiervoor?

Wat ga je doen?
Het kan hierbij gaan om activiteiten voor kinderen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur of welzijn, zoals meedoen aan schoolreisjes, muziekles of lid worden van een sport- of scoutingvereniging. Als contactpersoon neem je contact op met gezinnen die zich nieuw aanmelden bij stichting Leergeld. Je gaat op huisbezoek en inventariseert de financiële situatie.

Wij vragen
Je bent communicatief vaardig zowel schriftelijk als mondeling en je hebt affiniteit met de doelgroep. Je legt de wensen goed en helder vast en behandeld alles vertrouwelijk. Je houdt steeds de waardigheid van de ouders en kinderen in het vizier.

Wij bieden
Je krijgt een training en naslagwerk over het werk. Je doet ervaring op met het computerprogramma Lisy.

Is je interesse gewekt?
Ga dan deze uitdaging aan door te beginnen met het invullen van het contactformulier. Plek voor Talent maakt graag kennis met je. Eerst een afspraak maken? Dat kan telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route