- Oosterwolde
- Elke vrijdag ochtend
- Extra: Vrijwilligersvergoeding


Stichting Scala zoekt vrijwilligers voor de Ouder & Kind Ochtend die wekelijks wordt georganiseerd in ‘De Kompaan’ in Oosterwolde. Als vrijwilliger begeleid je de ochtend en ga je in gesprek met de ouders en speel je met de kinderen. Je bent een vast en vertrouwd gezicht voor de kinderen en hun ouders.

Wat ga je doen?

Elke vrijdagochtend van 09:30 tot 11:30  wordt er bij Scala een ouder & kind ochtend georganiseerd. De ouders zijn onder het genot van een kopje koffie met elkaar in gesprek terwijl de kinderen met elkaar spelen. Er hangt een ongedwongen en ontspannen sfeer. Als vrijwilliger is het jouw taak om de ochtend te begeleiden, de koffie te verzorgen en met de kinderen te spelen. Dit doe je samen met een andere vrijwilliger. Jullie starten om 09:00 uur met wat voorbereidingen en zijn uiterlijk klaar om 12:00 uur.

Wij vragen
Iemand die affiniteit heeft met jonge kinderen en een open houding heeft om op een laagdrempelige manier het gesprek aan te gaan. Daarnaast vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag en dien je elke vrijdagochtend beschikbaar te zijn (schoolvakanties en feestdagen uitgezonderd). 

Wij bieden
Je komt als vrijwilliger in een gezellig team en wordt begeleid door de professionals van Stichting Scala. Daarnaast ontvang je per ochtend een vrijwilligersvergoeding.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route